Termes i condicions

Mitjançant el present document, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell presenta les seves polítiques d'ús dels serveis d'aquest portal web, que han de ser llegides i enteses per cadascun dels visitants o clients.

LLEGEIXI ATENTAMENT AQUESTES POLÍTIQUES D'ÚS ABANS D'UTILITZAR EL SERVEI. Al fer ús del lloc web, vostè accepta aquestes polítiques d'ús. En cas contrari, no faci ús del servei. L'Ajuntament de la Seu d'Urgell es reserva el dret de canviar, modificar, afegir o suprimir part dels presents termes en qualsevol moment. El visitant rebrà en qualsevol cas una comunicació si es veiés afectar per algun canvi en les condicions actuals.

Política de venda

L'usuari haurà de realitzar la compra del servei desitjat seleccionant-ho des del formulari. Un cop hagi fet la confirmació del que vol, apareixerà un resum on podrà confirmar la selecció i per tant anar a la pàgina de pagament del banc. Un cop fet el pagament amb targeta la compra quedarà completada i l'usuari rebrà un correu electrònic amb la informació corresponent.

En el cas d'inscripcions, l'usuari no estarà correctament inscrit fins que no finaltizi el pagament correctament. Recordem que en aquest cas també es posarà a disposició del públic la possibilitat de la venda presencial d'entrades a la mateixa ubicació on es realitza l'activitat.

El pagament es realitzarà únicament mitjançant targeta de crèdit o dèbit i el TPV virtual. En cap cas s'habilitarà la possibilitat de transferència bancària o altres mitjans de pagament.

Política de devolució

Es podrà realitzar la devolució de la compra indicant totes les dades proporcionades al formulari mitjançant correu electrònic a promocio@aj-laseu.cat. En qualsevol cas, per compres relacionades amb la Fira de Sant Ermengol es podrà realitzar sempre que s'informi abans del dia 18 d'Octubre a les 20h. Un cop s'obri la venda presencial no es podrà fer el retorn de les compres realitzades per via telemàtica.

Política de cancel·lació

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell es reserva el dret de posposar o cancel·lar algun event o activitat si no hi han suficients persones inscrites. Si això succeeix, s'abonarà el total de l'import de les inscripcions realitzades.

Política d'entrega de mercancia

Es realitzarà l'enviament d'un correu electrònic de confirmació de la compra del servei o l'activitat, així com la presentació de la informació per pantalla amb opció d'impressió, un cop finalitzada la compra. Per qualsevol problema o incidència en la recepció del correu, us podeu posar en contacte amb informatica@aj-laseu.cat.

Les dades de caràcter personal que ha proporcionat seran tractades i incorporades a un fitxer responsabilitat de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. En nom del compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, limitació, oposició i portabili tat de manera gratuïta mitjançant correu electrònic a: dpd@aj-laseu.cat o bé a l'adreça: Plaça dels Oms,1 / 25700 La Seu d’Urgell / Lleida.

Ajuntament de la Seu d'Urgell - NIF: P2525200H - Tlf. 973 350 010 - Plaça dels Oms, 1 - 25700 La Seu d'Urgell (Lleida) - Termes i condicions.